Norkring støtter kampen mot barneekteskap

(18. desember 2014) Norkring skal bidra i Plan Norges kamp mot barneekteskap. Gjennom et treårig samarbeid skal kringkastingsleverandøren støtte et prosjekt i Zimbabwe der Plan bruker radiosendinger for å endre holdninger til barneekteskap.

Les mer ...

Ny salgsansvarlig for innplassering

broken_cable

(23. oktober) Fra 1. oktober er Salgsteamet i Norkring forsterket med Salgssjef for Site/infrastruktur, Petter Carlsen.

Les mer ...

Norkring på hjul for å sjekke dekningen i nord

(23. oktober) I høst har Norkring vært på måletur med NRK og P4 for å sjekke DAB-dekningen i Troms og Finnmark.

Les mer ...

Grunnlaget er lagt for en ny radiohverdag…

(23. oktober) På to år har Norkring bygd verdens mest omfattende kringkastingsnett for radio og alle 758 siter er på lufta.

Les mer ...

Høysesong hos driftssenteret på Fornebu

(23. oktober) Mens de fleste av oss ser tilbake på en sommer med sol og varme hadde Norkrings driftsorganisasjonen en hektisk sommer preget av store værutfordringer.

Les mer ...

Norkring tar tempen på stasjonene

(25. juni 2014) Norkring ønsker sommeren velkommen med sol og høye temperaturer etter at nye temperaturalarmer nå er på plass i overvåkingen.

Les mer ...

Sommerhilsen fra Sørlandet

(25. juni 2014) Det var en skikkelig gladmelding både innbyggere og hyttebeboere på Sørlandet kunne motta denne pinsen. Aldri før har dekningen langs Telemarkskysten og i Agderfylkene vært bedre og kanaltilbudet er kraftig utvidet etter at alle planlagte sendere er installert og satt i drift på totalt 74 stasjoner.

Les mer ...

Direkte inne fra DAB-utbyggingen

(25. juni 2014) Norkring nærmer seg ferdigstilling av DAB-nettet og har hittil rullet ut 726 DAB-sendere over hele landet. For å sikre dekning som avtalt og i henhold til plan, gjøres det for tiden målinger rundt om i landet, ja selv fra luften.

Les mer ...

Jubel på Bislett

(25. juni 2014) Onsdag 11. juni var det igjen duket for årets Bislett Games på Bislett Stadion. Norkring er et naturlig kontaktpunkt når kringkastere og andre medier har behov for overføring og vi fikk i år flere bestillinger både fra innland og utland.

Les mer ...

Sommertid fra brygga!

(25. juni 2014) I sommer gir TV 2 deg direktesendt sommerstemning fra sitt studio på Aker brygge. TV-studio og konsertscene er plassert utenfor Herbern Marina for å komme enda tettere på folket og den norske sommeren.

Les mer ...

Webkamera Tryvann

Tårnet på Oslos tak - her har vi satt et webkamera for å gjenskape utsikten. Beliggenheten gjør tårnet til et praktfullt utsiktspunkt. Enten d ...

Norkring støtter kampen mot barneekteskap

(05. January 2015) (18. desember 2014) Norkring skal bidra i Plan Norges kamp mot barneekteskap. Gjennom et treårig samarbeid skal kringkastingsleverandøren støtte et ...