Norkring tar tempen på stasjonene

(25. juni 2014) Norkring ønsker sommeren velkommen med sol og høye temperaturer etter at nye temperaturalarmer nå er på plass i overvåkingen.

Read more ...

Sommerhilsen fra Sørlandet

(25. juni 2014) Det var en skikkelig gladmelding både innbyggere og hyttebeboere på Sørlandet kunne motta denne pinsen. Aldri før har dekningen langs Telemarkskysten og i Agderfylkene vært bedre og kanaltilbudet er kraftig utvidet etter at alle planlagte sendere er installert og satt i drift på totalt 74 stasjoner.

Read more ...

Direkte inne fra DAB-utbyggingen

(25. juni 2014) Norkring nærmer seg ferdigstilling av DAB-nettet og har hittil rullet ut 726 DAB-sendere over hele landet. For å sikre dekning som avtalt og i henhold til plan, gjøres det for tiden målinger rundt om i landet, ja selv fra luften.

Read more ...

Jubel på Bislett

(25. juni 2014) Onsdag 11. juni var det igjen duket for årets Bislett Games på Bislett Stadion. Norkring er et naturlig kontaktpunkt når kringkastere og andre medier har behov for overføring og vi fikk i år flere bestillinger både fra innland og utland.

Read more ...

Sommertid fra brygga!

(25. juni 2014) I sommer gir TV 2 deg direktesendt sommerstemning fra sitt studio på Aker brygge. TV-studio og konsertscene er plassert utenfor Herbern Marina for å komme enda tettere på folket og den norske sommeren.

Read more ...

Mål! Gol! Goal!

(25. juni 2014) Til tross for lyse sommerkvelder trekkes mange av oss i disse dager mot tv-skjermen for å følge direktesendinger fra VM i Brasil.

Read more ...