DAB i tunell – Norkring posisjonerer seg!

Norkring skal levere DAB i tuneller på alle større veier i Hordaland. Dette ble kjent etter at de nylig vant en RFQ fra Statens vegvesen i region vest.

Les mer ...

Norkring danser med på Ulriken

Det hele startet med en lysende ide hos noen ildsjeler i forbindelse med at Bergen fikk status som europeisk kulturhovedstad i 2000.

Les mer ...

Håndballmål for Norkring – skal levere for Eurosport

Norkring er valgt av Discovery som leverandør av kontribusjonstjenester i forbindelse med håndball.

Les mer ...

Ansatte startet dagen med å vedta Min lov

Med interne krefter og dugnadsånd samlet Norkring-ansatte seg om en felles aktivitet for å støtte årets jenteaksjon «Stopp volden mot jenter i skolen» i regi av Plan og til sammen klarte de å få ansatte i Broadcast til å vedta min lov.

Les mer ...

Støtt jenteaksjonen – vedta Min lov!

Norkring støtter årets aksjon fra Plan Norge og oppfordrer alle til å vedta min lov!

Les mer ...

– Stolt av å bli anerkjent for innovasjon

Det var i går kveld duket for utdeling av IBC 2015 Innovation Awards og vinneren ble annonsert under IBC Awards Ceremony i forbindelse med IBC-messen i Amsterdam. 

Les mer ...

Radioglede i Zimbabwe

I Norge har debatten omkring radio den senere tid handlet mye om DAB versus FM. I Langelihle i Zimbabwe handler radio om å få formidlet viktige budskap. Og mange har slett ingen radio…

Les mer ...

Norkring på sommerturne med P4

Sommeren bringer liv og røre i alle landets kriker og kroker og Norkring er med på å bringe innholdet videre til lyttere og seere.

Les mer ...

DAB+ radio på lufta i Belgia!

Med et trykk på knappen ble den nyeste teknologien for digitalradio DAB+ sendt ut i eteren i og rundt Brüssel. Dette markerer starten på full DAB+ dekning i Flandern.

Les mer ...

Norkring har valgt Rejlers for drift av kringkastingsnettet i Norge

Norkring AS og Rejlers Norge AS har inngått ny feltdriftavtale. Avtalen innebærer eksklusivitet for drift, feilretting og vedlikehold av Norkrings landsdekkende bakkenett de neste fem årene.

Les mer ...

Innplassering

Telenor og Norkring varsler endringer i Telelosjiavtalen fra og med 01. desember 2015. Les mer om endringene og gjeldende priser for innplasser ...

DAB i tunell – Norkring posisjonerer seg!

(05. November 2015) Norkring skal levere DAB i tuneller på alle større veier i Hordaland. Dette ble kjent etter at de nylig vant en RFQ fra Statens vegvesen i region ve ...