Broadcast Services

Det spesielle øyeblikket, sportsprestasjonen, nyhetssendingen, den nye serien – hver dag og hele døgnet sørger Norkring for at både små og store radio- og TV-øyeblikk formidles til lyttere og seere over hele landet. Vi bringer ditt innhold dit du vil. Sammen formidler vi fremtidens medietjenester.

Norkring er Norges største leverandør av bakkebaserte kringkastingstjenester og har i over 50 år formidlet radio- og TV signaler til lyttere og seere over hele landet. Gjennom våre sendernett distribuerer vi radio og TV.

På lufta med radiokanalen

Norkring ønsker å være en samarbeidspartner for alle radiokanaler som vil bringe innhold videre til en digital kringkastingsplattform. Gjennom mange års erfaring og utbygging av verdens mest omfattende DAB-nett kan Norkring tilby solid kompetanse til små og store aktører.

Norkring tilbyr gjennomprøvde teknologiske løsninger med drift og overvåkning 24/7.

TV til hele befolkningen

Norkring har planlagt, bygget og drifter det bakkebaserte kringkastingsnettet for TV i Norge. Nettet dekker 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene. Norkring drifter nettet på vegne av Norges Televisjon (NTV), NRK og RiksTV.

Henrik Byremo
Salgsdirektør Broadcast

Trond K. Hagen
TV

Jan Erik Hagelund
Radio

Dag Skarsgård
Radio

RELATERTE NYHETER