Feiret 5 gode år i Belgia

Norkring_Belgia_5years(4. april 2014) Vi tok med oss vår kunnskap og våre erfaringer til Flandern og møtte flinke forretningsfolk og ingeniører i verdensklasse.

Fem år senere kan vi se tilbake på hva vi i felleskap har fått, sier Administrerende direktør i Norkring Torbjørn Ø. Teigen.

Som ledende aktør i Norge og med tung ekspertise innenfor kringkasting og medianett, satset Norkring for fem år siden internasjonalt, nærmere bestemt i Belgia. Selskapet Norkring Belgia ble etablert og Norkring eier i dag 75 prosent av aksjene, mens de øvrige 25 prosentene eies av PMV, som er et statelig investeringsselskap.

20 mars i år ble 5-års jubileet markert i Antwerpen og femåringen ble ærbødig feiret ombord på en båt med kunder, samarbeidspartnere og ansatte fra både Norge og Belgia. Blant gjestene var Torbjørn Ø. Teigen som rettet en stor takk til Norkring Belgia og berømmet organisasjonen for hva man har fått til på disse årene.

-Norkring Belgia distribuerer i dag radio og TV for VRT, samt terrestriel TV for Telenet. Selskapet gjør det godt og ble i 2012 kåret som vinner innen Sales & Marketing i Belgia. Dette er et solid selskap og jeg er stolt over veien vi har gått for å komme dit, sier Torbjørn.