Gjør en forskjell med radio sammen med Norkring

(14. desember 2015) Hvordan kan man gjøre en forskjell med radio? Kom til Norkrings arrangement tirsdag 15. desember og finn det ut. Det hele starter kl. 08.30 og alle ansatte ønskes velkommen til en stemningsfull start på dagen på Telenortorget.

Det er ingen hemmelighet at DAB-utbyggeren Norkring og deres ansatte brenner for radio. Dette gir de også uttrykk for når de sammen med Plan Norge inviterer alle ansatte på Telenor Fornebu, samt nærliggende bedrifter til et felles arrangement på Telenortorget tirsdag førstkommende. Bakgrunnen for arrangementet er et treårig samarbeid mellom Norkring og Plan, der Norkring støtter et prosjekt i Zimbabwe hvor Plan bruker radiosendinger for å endre holdninger til barneekteskap.

Bwalya, 20, broadcasting on radio in Zambia. Bwalya features in the Plan film 'Malala. One Girl. Among Many' which features young women from around the world using the words of Nobel Peace Prize winner Malala Yousafzai to campaign for education. More than 40 girls from 12 countries including Pakistan, Ethiopia, Zambia, Rwanda, Brazil, Nicaragua and the Philippines were involved in voicing one of Malalaâs famous speeches calling for education for all girls all over the world.

-Vi ønsker å gjøre noe spesielt før jul gjennom vårt samarbeid med Plan som skaper engasjement, giverglede og som bidrar til at vi sammen gjør en forskjell med radio, sier Therese Strand, Marketing Manager i Norkring. Målet er å samle inn mest mulig penger til Plans arbeid ved radioinnsamling og salg og Therese håper kolleger og naboer på Fornebu vil støtte opp om arrangementet denne dagen.

Det hele begynner på Telenortorget med en felles seanse ved generalsekretæren i Plan, Kjell Erik Øie, administrerende direktør i Norkring, Torbjørn Ø. Teigen og livemusikk ved Chris Holsten , etterfulgt av radioinnsamling og radiosalg resten av dagen.

«Jeg skal pante, skal du?»
Norkring oppfordrer alle til å ta med FM-radioen denne dagen og dermed bidra med penger til prosjektet ved å pante din FM-radio på Telenortorget. I tillegg kan du kjøpe en DAB-radio i bygg M eller hos radiobutikken.no mellom klokken 0900-1600 og gi penger per kjøpte radio til PLAN!

-Jeg skal pante min gamle FM-radio, sier Torbjørn Ø. Teigen, administrerende direktør i Norkring og oppfordrer oss alle til å gjøre det samme. Han ser heller ikke bort ifra at det er noen som vil få en DAB-radio under treet fra ham i år med en hyggelig hilsen om at vi gjør en forskjell med radio.