Raskt internett til din lokalitet

Konstant tilgang til raskt internett er en selvfølge. Også ute i havgapet.

Å levere en tilkoblet arbeidshverdag til avsidesliggende steder er ikke alltid enkelt – men det er alltid gjennomførbart.

Vi gir deg både hastigheten og kapasiteten til å overføre live video fra merdene, miljødata fra sensorikk og samband, i tillegg til lynrask surfing på både PC og smarttelefon for ansatte.

Raskt internett – overalt
Teamet i Norkring er eksperter på å levere internett av høy kvalitet, til steder utenfor allfarvei.

I tillegg har vi mulighet til å levere nett som er lukket og beskyttet.

Våre teknikere analyserer nettopp din lokalitet, planlegger leveransen ned til minste detalj og velger bransjeledende teknologi – slik at du får en hurtig, sikker, uavbrutt og forutsigbar internett-tilkobling.

600 mbit/s opp – 600mbit/s ned
Vi kan levere opp til 600 mbit/s langs hele kysten – mer enn nok til å digitalisere hele lokaliteten. Hastigheten og kapasiteten på nettet vi leverer, er like høy på opplastning som på nedlastning – noe som er helt avgjørende for å overføre live video mellom merdkant og land. Norkring er landets fremste leverandør av videooverføring.

Nok nett!
Med CoastHub, vårt konsept for et tilkoblet havbruk, har du høy nok kapasitet til å fjernstyre fôringen og overvåke alle miljøparametere – samtidig som ansatte på fôrflåten strømmer ski-VM i pausen – og sender live video fra merdkanten på Facebook.

RELATERTE NYHETER
Henrik Byremo
Salgsdirektør Broadcast

Dag Skarsgård
Key Account Manager