Media services

MÅL! Jaaaaaa! Sport og underholdning gir oss de fantastiske øyeblikkene som vi deler og husker. Medianett levert av Norkring bringer ditt innhold dit du vil. Vi sikrer at ditt publikum er de første som får ta del i de spesielle øyeblikkene. Vår unike kompetanse på video- og nettverkstjenester har gjort Norkring til den prefererte partneren i Norden.

Leverandører av sport og underholdning er avhengig av internasjonale partnere for å kunne være direkte inne fra store og små begivenheter. Det er også et krav at man skal nå så mange seere som mulig på en kostnadseffektiv måte og gjøre innholdet tilgjengelig på flere plattformer. Norkring er operative 24/7 slik at du kan føle deg trygg på at dine tjenester fungerer!

Norkring medianettjenester
Norkring tilbyr kontribusjon- og distribusjonstjenester for kringkastere eller innholdsleverandører. Enten det er direktesendinger av sport, nyhetsreportasjer eller underholdning – Norkring har løsningen.

Norkrings medianett er et av verdens mest avanserte og omfattende nett og er stadig i utvikling i et marked i sterk endring. Vår ambisjon er å levere lyd og bilde med best kvalitet på profesjonelle og fremtidsrettede løsninger.

Referansercaser

Norkring leverer i dag kontribusjon og WAN for norsk og svensk fotball, håndball, hockey samt binder sammen hoved- og lokalkontorer for NRK, TV2 og Discovery Networks.
Transkoding og distribusjon av lokal-tv kanaler til alle mediepartnere går også over Norkrings medienett. I tillegg leverer Norkring arena streaming for NTF og SEF.

Torbjørn Østli
Director Media Services

Pål Kristiansen
Media Services

RELATERTE NYHETER