Arenastreaming

Vi gjør din arena større


I dag kan et hvilket som helst arrangement kringkastes til hvem som helst. Så uansett om din arena er en hall, et skianlegg, en sal eller en fotballarena, kan vi hjelpe deg å nå alle som interesserer seg for ditt arrangement, uansett hvor de befinner seg.

Løsningen heter Norkring Arena Streaming (NAS). For brukerne er dette en app, som kan spilles ut på alle plattformer. Med denne gir vi arenaopplevelsen til dem som ikke kan være tiltede, mens de som er til stede får et verktøy som beriker opplevelsen på nettopp din arena.

Tilpassede opplevelser
Bruker dere allerede en egen forening-eller klubbapp, kan NAS enkelt tilpasses denne. Har dere ikke dette, kan dere bygge deres egen med vår som utgangspunkt. Uansett hvilke behov dere måtte ha, vil NAS-appen kunne tilpasses alle spesifikke ønsker.

Akkurat nå
NAS gir live streaming med markedets laveste forsinkelse – maksimalt 6 sekunder. Dette bidrar til den aller beste live-opplevelsen, og brukerne unngår eventuelle «spoilers». Med NAS trenger dere heller ikke egne streams for separate uttak fra sendingene, slik som til tagging av hendelser underveis i arrangementet.

I reprise
Alt innhold som produseres lagres i vår Media Asset Management-løsning. Med dette verktøyet kan dere hente ut høydepunkter fra tidligere arrangementer, og produsere nytt innhold til bruk i kommende arrangementer.

Aktiv bruk av metadata
Metadata fra sportsarrangementer er gull verdt for analyse, statistikk og tipping. Norkring har løsninger for å innhente data før et event, genere automatisk eller manuelt under selve eventet og distribuere disse på en sikker måte til partnere, abonnementer eller apper. Metadataene vil alltid lagres og knyttes til innholdet.

Gi publikum det de vil ha
For å bruke appen, må publikum logge inn i den. Slik vet du til enhver tid hvem som besøker deg, og hvilke preferanser den enkelte måtte ha. På denne måten åpner NAS for muligheten til å kunne skreddersy innhold basert på hva folk er spesielt interesserte i. Og gjennom identifisering av brukergrupper i appen, gir NAS også muligheter for både kryssalg og mersalg.

Hva brukerne får
For publikum representerer tilgangen til den lokale appen tilgang til alle arrangementer – enten de kan være fysisk tilstede eller ikke. Gjennom bruken av metadata verdiøkes innholdet appen produserer, og bidrar til at appen byr på mer enn hva selve arrangementet kan by på i sanntid:

  • Bruk av live statistikk
  • Live-rapporter fra andre arenaer
  • Se hendelser i reprise
  • Gi mulighet til å bestille varer (eller mat direkte på arenaen)
  • Personlig tilpassede tilbud, der og da

Tagging
Arena Streaming kommer også med en helt egen interface for tagging. Løsningen er en webside og tilgjengelig fra alle typer enheter (som smarttelefon, nettbrett og PC). På denne måten bestemmer du selv om taggingen skjer på selve arenaen eller hjemme i stua. Tagging er en integrert del av Arena Streaming, så når du for eksempel tagger en scoring, vil den dukke opp i appen som et klipp med tilhørende metadata.

Gjør din arena større
Med NAS blir din arena tilgjengelig for langt fler, og gir langt bedre «fan engagement», både før, under og etter arrangementet, både på og utenfor arenaen, eller ikke ved arenaen i det hele tatt – og alt fra en og samme plattform. På denne måten bidrar vi til å gjøre din arena større.

Derfor er ikke det økonomiske potensiale pr. arrangement lik antallet seter dere har på arenaen. Din arenas potensial er nær sagt ubegrenset ved hjelp av NAS og en lokal app.