Norkring deltar på næringslivsdager

(23.01.2013) -Teknisk avdeling har i fremtiden behov for kvalifisert personell og det er på høy tid at vi nå setter inn støtet overfor dagens studenter og fremmer vårt fagområde, sier Harald Loktu, teknisk direktør i Norkring.

Han understreker at Norkring er et selskap i vekst med mange spennende oppgaver for interesserte studenter.

Norkring deltar i år på Næringslivsdager på Gjøvik, i Trondheim og i Grimstad. Målet er å gjøre selskapet kjent for studenter, skape interesse for kringkastingsfaget, samt påvirke høyskolene til å tilby fag innenfor vårt interessefelt.

Kringkasting på timeplanen
Norkring ser et stort behov for å skape større interesse for kringkastingsrelaterte fag, slik at institusjonene opprettholder tilbud om relevante fagretninger. I dagens arbeidsmarked blir det stadig vanskeligere å få tak i kompetanse innenfor fagområdet og Norkring ønsker å være med og snu denne trenden.Foruten å skape interesse og oppmerksom rundt Norkring som selskap er utdanningsinstitusjonene en fin arena for å etablere kontakt med studenter som kunne tenke seg å skrive en bachelor eller masteroppgave for Norkring eller for de som er på utkikk etter en sommerjobb.

Norkring er tilstede på følgende høyskoler i 2013:
30. januar Høgskolen i Gjøvik (HIG)
7. februar Norges tekniske-natutvitenskapelige universitet (NTNU)
13. februar Høgskolen i Agder (HIA), Grimstad