Ansatte startet dagen med å vedta Min lov

(8. oktober 2015) Med interne krefter og dugnadsånd samlet Norkring-ansatte seg om en felles aktivitet for å støtte årets jenteaksjon «Stopp volden mot jenter i skolen» i regi av Plan og til sammen klarte de å få ansatte i Broadcast til å vedta min lov.

-Sammen med Plan har vi et felles mål: Vi vil ha jentene som ikke har det så bra tilbake på skolebenken, sier Therese Strand, Marketing Manager i Norkring, som er svært glad for engasjementet som ble vist i organisasjonen i forbindelse med årets jenteaksjon i regi av Plan Norge.Representanter fra Norkring med administrerende direktør Torbjørn Ø. Teigen i spissen.

En annerledes måte å starte dagen på
Norkring så at de kunne bidra og stilte tirsdag morgen opp med stand i M-bygget, som ble bemannet på rundgang av alle avdelingene i selskapet. Målet var å informere om årets aksjon og gi kolleger i Broadcast mulighet til å vedta Min lov.

-Vi ønsket å skape oppmerksomhet rundt saken og få flest mulig til å vedta Min lov, sier Ingrid Dietrichson, Director Communication i Norkring. I tillegg så vi på dette som en fin mulighet til å skape internt engasjement og synliggjøring, legger hun til og oppfordrer alle som ikke har vedtatt min lov om å gjøre dette på minlov.no.

Min lov er mer enn bare ord
Hvert eneste døgn utsettes 337.000 jenter for vold i tilknytning til skolen. Det betyr at lovene som skal forhindre overgrep, blir brutt fire ganger hvert eneste sekund. Ved å vedta Min lov sier du nei til vold mot jenter i skolen og forplikter deg til å forsvare jenters rettigheter. Målet med denne aksjonen er å synliggjøre at de gode kreftene i verden er sterkere enn de som utfører overgrep.

Et strekt signal til politikere verden over
Plan utfordrer verdens politikere til å handle. Med årets jenteaksjon vil de vise omfanget og brutaliteten knyttet til vold mot jenter i skolen. De vil sjokkere og åpne folks øyne for et akutt behov for å gi alle jenter et trygt læringsmiljø.

-For å vise at vi er flere som forsvarer jentene enn de som utsetter dem for vold ønsker Plan å mobilisere minst 337 000 mennesker til å vedta Min lov hver eneste dag frem til FNs jentedag 11. oktober. Her så vi at Norkring kunne bidra, understreker Therese, som er svært glad for alle som støttet opp om Norkrings initiativ og vedtok min lov.