– Stolt av å bli anerkjent for innovasjon

(14. september 2015) Det var i går kveld duket for utdeling av IBC 2015 Innovation Awards og vinneren ble annonsert under IBC Awards Ceremony i forbindelse med IBC-messen i Amsterdam. 

Norkring var blant de nominerte i kategorien Content Delivery, for utbyggingen av det digitale bakkenettet for radio i Norge, i godt selskap med aktører fra hele verden.

IBCNorkring
IBCNorkring

-Det var en stor ære å bli nominert, blant så mange innmeldte prosjekter, både for Norkring, våre kunder og samarbeidspartnere. Norkring har bygget verdens mest omfattende DAB+ nett i et land med utfordrende topografi og klima og vi har all grunn til å kjenne oss som vinnere, sier Torbjørn Ø. Teigen, administrerende direktør i Norkring.

Kundene til stede
Tilstede i salen var foruten Norkring, representanter fra kundene og samarbeidspartnere, som sammen med Norkring kan glede seg over at med dagens DAB-dekning vil radiolyttere over hele Norge få flere kanaler og mer innhold, samtidig som DAB-utbyggingen har bidratt til FM-slukking i Norge i 2017.

Mens mange land har slukket de analoge sendernettene for TV er svært få i nærheten av å oppnå dette for radio. I Norge ser vi unntaket og det er mye takket være det gode samarbeidet Norkring har hatt med leverandørene og oppdragsgiverne, Digitalradio Norge, NRK, P4 Radio Hele Norge og Bauer Media Norway.

Bilde: Administrerende direktør i Norkring, Torbjørn Ø. Teigen, sammen med Digital Radio Norge, NRK og SBS, var alle tilstede i Amsterdam i går kveld der, Norkring var en av de tre finalistene for «Content Delivery» på IBC Innovation Awards 2015.